© B-architecten

Hostel

A new youth hostel is planned in the green environment of Park de Soeverein near the canal Bocholt-Herentals.

The central living room will be the heart of the hostel. Feeling at home, secure and among friends is what defines this room. During the day the sunlight beams vertically through the big dome window. The dining room and the bar have large glass windows and offer a view on the surrounding forest. The bedrooms are of a more introvert nature. This is reinforced by the different heights of the ceilings.

public building

Competition 1st prize
Status in design
Location Lommel
Surface 1.600 m²
Client City of Lommel
Team Sarai Bervoets, Evert Crols, Jean-Yves Dushime, Dirk Engelen, Sven Grooten, Ilse Martens, Olmo Peeters, Nathan Van Esbroeck
© B-architecten
© B-architecten
© B-architecten
© B-architecten